Blog

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/stijl9/domains/stijl9.nl/public_html/includes/file.phar.inc).

Waarom zou ik mij willen verbinden met de facebookpagina van jouw bedrijf?

Het lijkt wel alsof ieder bedrijf het nu doet. Bijna elk e-mail marketing bericht in mijn inbox heeft het Linkedin en / of Twitter-pictogram onderaan het bericht staan. Sommige zelfs met YouTube, Facebook, Pinterest, Tumbler, enz. Bekijk je eigen inbox maar.

Lees verder

De kracht en zwakte van een online community

Social communities zijn al helemaal ingeburgerd in het hedendaagse internetgebruik. Het is een tijd lang een rage geweest om met iedereen in je omgeving bevriend te raken.

Lees verder
22 Oct

Hoog of goed scoren op het web?

Vindbaarheid is belangrijk, maar het uiteindelijke resultaat dat de bezoeker leest is vele malen belangrijker. Staat je eigen site eindelijk bovenaan de zoekresultaten, verschijnt direct daaronder een resultaat van een of andere blogger die jouw bedrijf/ product zeer bekritiseerd.

Lees verder
22 Oct

Low budget website

Bestaat er wel zoiets als een low-budget website? Wat is eigenlijk low-budget? Is dat niet per persoon/ bedrijf verschillend?

Lees verder

Pagina's

Stijl9 verwerkt de door u ingevulde persoonsgegevens overeenkomstig het door haar opgestelde privacy statement.

Bedrijfsinformatie

 

Stijl9 is een online bureau dat gespecialiseerd is in het behalen van omzet uit uw website/ webshop.

Over Stijl9

In 2005 begonnen als een full-service webontwikkelaar. Inmiddels zijn we doorontwikkeld tot een bureau dat websites optimaliseerd tot slagvaardige leadgenerators.

 

CONTACTGEGEVENS

  • Wielingenstraat 6 III,
       Purmerend
  • Tel: +31 75 7718 609
  • contact
  • Linkedin