Stijl9 Online Communicatie

uw website wordt zo goed als uw accountmanager

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/stijl9/domains/stijl9.nl/public_html/includes/file.phar.inc).

Ik ben uw online accountmanager.

 

Veel bedrijven gebruiken hun website om hun producten en diensten te etaleren. De website is niet meer dan een uitgebreide folder. Ook webshop eigenaren hanteren deze insteek. Met mijn sales achtergrond bied ik mijn klanten een extra laag in de online communicatie. Ik maak van uw website een marketinginstrument die u voorziet van leads. Door alle mogelijke online middelen in te zetten kan ik uw website bezoekers blijven benaderen zodat ze u en uw diensten niet zullen vergeten. Denk hierbij aan het inzetten van nieuwsbrieven, persoonlijke berichten, sociale media en retargetting campagnes.

Sturen op conversie

Om voor u succesvol te zijn, zal ik altijd het gedrag van uw websitebezoekers in de gaten houden en koppel dit aan het aantal keer dat een bezoeker contact met u opneemt, een informatie aanvraag doet, een aankoop doet, etc. Dit geeft mij een conversiepercentage. Hierop zal ik acties ontplooien om dit percentage zo hoog mogelijk te krijgen en hiermee kan u controleren of ik mijn werk goed gedaan heb.

Een persoon - een groot netwerk

Stijl9 is in basis een eenmansbedrijf dat geleid wordt door Michiel Middelhoven. Om goede resultaten te behalen, moet ik u het beste bieden. Vandaar dat ik veel samenwerk met andere bedrijven en ZZP-ers die samen met mij ieder project aan kunnen en elkaar kunnen opvangen bij vakanties en/ of ziekte.


Stijl9 verwerkt de door u ingevulde persoonsgegevens overeenkomstig het door haar opgestelde privacy statement.

Waarom u voor Stijl9 kiest

Mijn verkoopervaring heeft inzicht gegeven in de handelingen die uw accountmanager moet uitvoeren. Hierdoor heb ik sterke kennis van de taken waarin een website ondersteunend kan zijn.
Bedrijven helpen om daadwerkelijk leads te genereren uit hun online activiteiten.
Wij verhogen het aantal bezoekers op uw website en werken continue aan uw conversiepercentage.

Kern activiteiten

  • Online Marketing
  • Projectmanagement voor online diensten
  • Webdevelopment
  • Sales

Over Stijl9

In 2005 begonnen als een full-service webontwikkelaar. Inmiddels zijn we doorontwikkeld tot een bureau dat websites optimaliseerd tot slagvaardige leadgenerators.

 

CONTACTGEGEVENS

  • Wielingenstraat 6 III,
       Purmerend
  • Tel: +31 75 7718 609
  • contact
  • Linkedin