Verhoog het aantal website bezoekers

meer bezoekers = meer omzet

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/stijl9/domains/stijl9.nl/public_html/includes/file.phar.inc).

Hoe meer mensen je bereikt, hoe meer contactmomenten je zal krijgen uit de website. Veel website eigenaren zijn bekend met de vindbaarheid van zoekmachines of zelfs het adverteren op zoekmachines. Maar is dit effectief? Verhoog je hier misschien alleen het aantal bezoekers mee en blijft het gewenste resultaat uit?

Verbeteringen moeten gericht doorgevoerd worden

Door goed naar je website statistieken te kijken, krijg je een duidelijker beeld waar je website bezoekers naar op zoek zijn. Hopelijk ligt dit in lijn met wat je zelf probeert te verkopen. Versterk de content over dit onderwerp. Schrijf artikelen, geef aanvullende informatie, biedt downloads aan, etc. Alle gericht op het onderwerp waarvoor de grootste groep bezoekers op jouw website komt. Dit zal er voor zorgen dat je meer bezoekers genereert en omdat het onderwerp aansluit bij de wens van de bezoeker, zal je ook makkelijker meer contactmomenten krijgen.

Goede teksten vergroten de vindbaarheid in zoekmachines

Teksten moeten uniek en leesbaar zijn. Zoekmachines kunnen teksten herkennen en dubbele content wordt niet geïndexeerd. Kopieer je een tekst van een leverancier, wees dan slim en verander dan woorden en de zinsopbouw.

Stijl9 verhoogt het aantal website bezoekers

Teksten worden door mij gecorrigeerd op basis van wat wel of niet goed scoort bij zoekmachines. Indien nodig schakel ik een tekstschrijver in die de juiste teksten schrijft voor jouw onderwerp. Door de teksten met de beste trefwoorden te vullen, bereiken we in enkele weken tijd een verhoogde positie bij de zoekmachines.

Stijl9 verwerkt de door u ingevulde persoonsgegevens overeenkomstig het door haar opgestelde privacy statement.

Over Stijl9

In 2005 begonnen als een full-service webontwikkelaar. Inmiddels zijn we doorontwikkeld tot een bureau dat websites optimaliseerd tot slagvaardige leadgenerators.

 

CONTACTGEGEVENS

  • Wielingenstraat 6 III,
       Purmerend
  • Tel: +31 75 7718 609
  • contact
  • Linkedin